PROJEKTITUOTTAJA, Suomen Mediataideverkosto

Suomen mediataideverkosto.

Suomen Mediataideverkosto ry etsii projektituottajaa mediataiteen MEHI-historiahankkeen esiselvityksen toteutukseen. Projektituottajan palkkaus voi tapahtua joko määräaikaisen työsuhteen tai vaihtoehtoisesti yhtiön tarjoaman palvelun muodossa.

Työtehtävän arvioitu kesto on 2 kuukautta ja sopimus voidaan solmia 17.8.-31.10.2020 väliselle ajalle. Työ toteutetaan kiinteässä yhteistyössä Mediataideverkoston asettaman MEHI-asiantuntijaryhmän kanssa.

MEHI -selvitystyön tavoite on rakentaa pitkäkestoiselle mediataiteen historiahankkeelle yksityiskohtainen tuotanto- ja rahoitussuunnitelma, jolla hankkeen toteutukselle haetaan vahva yhteistyöpohja ja laajempi rahoitus. MEHI-selvitystä tukee Oskar Öflundin rahasto. Esiselvityksen tärkeimmät työvaiheet ovat:

– Aineistojen esikartoitus sekä arkistointi- ja dokumentointitarpeiden selvitys.
– Neuvottelut alan järjestöjen ja muistiorganisaatioiden kanssa toteutuksen työnjaonselvittämiseksi.
– Hankkeelle suunnitellun wikialustan, julkaisujen ja seminaarien alustavat suunnitelmat.
– Hankkeen toteutus- ja taloussuunnitelma: työpaketit, tekijät ja resursointi.
– Tapaamiset kulttuuria tukevien säätiöiden ja muiden rahoittajatahojen kanssa.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on mediataidekentän laaja tuntemus sekä kokemusta kulttuurialan hanketoiminnasta. Tausta arkisto- ja museoalan toiminnassa tai taidealan julkaisu- ja toimitustyössä luetaan hakijan eduksi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen / tarjouksineen allaolevaan sähköpostiosoitteeseen ma 10.8.2020 mennessä. Liitä mukaan CV ja mahdollinen linkki kotisivullesi.

Yhteystiedot ja lisätietoja:

Minna Tarkka, puheenjohtaja, Suomen Mediataideverkosto ry  minna.tarkka (at) m-cult.org