MEHI-hanketiimin tutustumispäivä

MEHI-hankkeessa tuotetaan vuosien 2021–2023 aikana muun muassa mediataiteen asiasanasto, tietokanta, konservointisuunnitelmia ja julkaisuja. Kuva: Minna Tarkka.

Konservaattori ja kaksi informaatikkoa aloittivat työnsä MEHI – Mediataiteen historia Suomessa -hankkeessa. Tutustumispäivänä 1.10. hanketiimi vieraili AV-arkissa, MUU ry:ssä ja Suomen biotaiteen seurassa. Kierros päättyi perehdytykseen ja lounaaseen Mediakulttuuriyhdistys m-cultin tiloissa.

MEHI-hanketta toteutetaan hankekumppaneiden kesken siten, että syksyllä 2021 työnsä aloittivat konservaattori Karoliina Hämäläinen, jonka työnantaja on Suomen valotaiteen seura FLASH, informaatikko Sandra Lindblom, joka työskentelee MUU ry:ssä ja informaatikko Mira Rissanen, joka työskentelee Mediakulttuuriyhdistys m-cultissa. Vuoden 2022 alussa hanketiimiin liittyy myös AV-arkissa palveleva siviilipalvelushenkilö Alfons Fellman.

Kuvan otti hankevastaava ja m-cultin toiminnanjohtaja Minna Tarkka. MEHI-hankkeen työnjakoa esittelee tuottaja Tuuli Penttinen-Lampisuo Poike Productiosta.